Tuesday, July 17, 2012

Instagr.am...


org ada ko ponx nak juga...huhu act dah lama dah download app instagram dalam iphone kesayangan...klu korang perasan ada gbr2 dlm blog nie yg saya guna gbr dr instagram...tp saya sbnrnye baru jer tau yg dia punye app tu ala2 facebook yg kita bley tgk org lain punye pic org yg kita follow...kita bley Like, kita bley comment...

itu yg semangat2 aktif kan balik instagram tu...sekali tgk2 dah ada 3 org yg follow saya dah rupanye...hehe dah ler 1 bln yg lalu ponx ada...nmpk sgt buta it...salah2 bkn buta cumanye tak berkeinginan jer nak godek2...hehe


salah satu sbb saya download app nie adalah sbb saya suka kita terus edit gbr tu...tu yg plg saya suka tu sbnrnye...huhu tu yg awal2 dulu install...tp tgklah cam kat bwh nie tak share ponx pic2 tu semua....saya amik and masukkan dlm blog jer...


so skrg tgklah klu rajin saya sharelah utk org yg follow...klu tak follow ponx takper i takderlah pames mana ponx...huhu skrg nie nak study pasal Twitter plak tgk cam besh jer...haha

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie