Tuesday, July 31, 2012

11 Ramadhan 1433H...


update laju2 and simple2 jer ari nie sbb bz sket ari nie...ni menu berbuka smlm...laju2 masak sbb smlm jln jem bebenor, smpi umah kul 6..kelam kabut masak...masak ponx simple2 jer...grg2, tumis2, campak2 dah siap dah...nak amik gbr ayam sambal hijau tu elok2 ponx tak smpt...sedap tau, selalu kita guna cili merah, yg nie cili hijau campur cili padi hijau and tomato...nnti next time saya buat lai saya amik gbr elok2...mesti akan buat punye sbb mydear suka...

kuih karipap beli jer...rupa mmg buruk, rasa sedap...huhu burger malaysia tu dari lebihan donut ari tu, buat sambal and sumbatkan jer...tp nak bgtau doh donut lembut tu tak sesuai buat burger malaysia tau...sbb dia lembut sgt, kita nak belah dua ponx susah...saya guna gunting jer....

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie