Wednesday, July 18, 2012

Lunch Date Ngan MyDear...

teman mydear pi bank...ala2 bodyguard...huhu lepas tu gigi sakit ada hati mkn ayam goreng ngan peria grg garing kat Mahbub...amik ko dah gaya org tua takder gigi mkn...ngoyel2 cam tu...

dah lunch kena cuci mulut chatime lah kita...saya tetap pilih plum ice tea with grass jelly...mydear amk strawberry pudding milk tea...sedap jugaklah perisa nie manis jer terlebay sket jer...tapi best lah juga...nanti nak try lai next time...

ater dah kat body guard bkn lah driver so dok sblh jadi mem...semua ponx duit2...huhu yg paling lebar dah tentu yg plg besar nilainye...huhu

driver org sebelah lah...yg plg tak suka klu mydear drive keta saya sure dia merempit laju2...mentang2 lah tenggiling saya auto...kalau bwk keta dia bkn maain slow mellow dia bwk eh...

konon2 nak snap honda civic baru tapi yang dapat gbr nie ajer...hehe takkan nak snap depan2 plak malu lah aih...gadis melayu katanye...hehe

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie