Friday, July 20, 2012

Cute Tak...

nasiblah kan sbb sayang dengan keselesaan headset nie saya syg nak tukar baru...bkn takder yg baru, rasanye dah 2 kali datang stok baru kat opis nie saya tak tukar ponx...latest nie derang amik jenama yg sama juga, tp bila saya pki tak selesa sbb dia cam bergema2..


sbbkan saya punye ponx dah nak terkepak saya salotape...salotape plak tak jmpa yg kaler jernih punye...yg ada kaler chocolate nie...bila org masuk tegur kesian...so saya buatlah bikin cantik2 letak ribon barulah cute mcm tuan dia huhu....


tgklah nanti2 klu dah tak termampu lai dia bertahan and terkepak saya nak beli sdri jer...menda nie yg penting keselesaan...sbb kita mmg sentiasa guna..klu jenis yg sakit melekap, jenis bergema dah tak dgr apa org ckp tak guna jugakan...biar kita selesa...so nnti saya nak beli cam kat bwh nie...comel kan... :)

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie