Wednesday, July 18, 2012

I Hate Yew Dr...

i hate yew doc sbb bg janji2 palsu...ari tu kata 18 bln...tapi takder apa2 ponx...tgu smpi 24 bln ponx still takder apa2 ponx...and skrg dah 25 bln still takder apa2 ponx...last2 doc ckp ngan saya tgu semua dah oke and kawan baru kita bukak....huuuu

citer pasal braces lah apa laikan....klu ikutkan bln nie dah 25 bln dah saya pki braces...huhu dua thn 1 bulan sudah..ngeh2 so smlm tanya lai bila nak buka sbb konon2 bley dah buka, so raya bergigi baru...sekali tu tak bley bukak lai dia ckp...selagi tak rapat tak bley bukak...estimate masa dia tak janji...sbb gigi nie ada yg degil...

mmg ada yg tak rapat lai ponx...ada satu gigi lai yg agak degil sket taknak kawan dgn org lain..dia nak dia sorg2 jer...dah lah diri ponx senget lepas tu taknak kawan ngan org...ko hingat ko hebat sgt ker...huhu yg lain2 semua dah geng...dia jer satu taknak kawan ngan org...klu doc taknak estimate, biar saya yg estimate...rasa saya lagi 2-3 bln lah kot...

lepas tu bln depan takder apptmnt so bln sept nnti bru ada...so sbbkan sbln takder jmpa doc so doc dengki dia bg ketat2 saya punye band...dah ler kena pki power chain yg berangkai2 tu...atas bwh tu 8:8 tau...hasil dia gigi saya sakit mcm masa mula2 pki braces dulu...mlm tadi tido tak nyenyak sbb menahan gigi berdenyut2...

so smlm dinner bubur jer...pagi nie breakfast roti canai banjir smpi roti canai tu jadi lembik and lembut...huhu gigit pki geraham ujung jer..asal boley kan...klu dah tak bley sgt telan jer lah huhu...tp skrg nie ada rasa cam nak mkn meatball...haha ancaner tu...telan sajer meatball itew bley? haha

sbb i hate yew doc, saya nak gelakkan doc sbb saya ada hutang lai ngan doc RM700...hehe fair and square lah kan... :p

1 comments:

juelee said...

sakit eh pakai braces ni.. sbnarnya gigi kite pun ada gak tak sama, nk gak pakai tp takut tu sampai skang tak pakai.. ni dengar sakit mmg lagi la takkan pakai hahha bior aje la gini...

 
Design with love by Jiji for Zamimie