Friday, July 6, 2012

Jaffa Cakes...


smlm hari tu mydear blk bwk menda nie...mula2 tgk apa jaffa cakes nie...tgk keluaran McVities...tak rasa lai just tgk rupa bentuk jer...so dok bygkan biskut mcvities yg disaluti choclate nyum2...sbb nmpk ada gbr oren so dok ingat chocolate perisa oren lah kan..

rupa dia mcm nielah...sblm pegang nmpk mcm biskut tp bila dah pegang lembut mcm kuih bahulu lah...bila gigit rasa dia melekat kat gigi...manis sket tp dia punye base yg mcm kuih bahulu tu tak manis...and lai satu lapisan atr chocolate ngan cake tu ada mcm jelly oren...sedap gk bila 2-3 keping mkn...jadi addicted lah plak huhu...tp tak byk ponx ada beberapa keping jer...

jaffa cake nie kwn mydear bg dari london...so mmg tak ley nak cari lah kat sini...tapi klu ada sapa2 penah jmpa and beli kat sini bgtau saya yer...sbb saya nak g beli and mkn puas2...huhu tp tak ley mkn byk2 and selalu sbbnye manis...tapi sedap lah sbb klu mkn mcm melted jer dlm mulut so mmg tak cukup huhu...eman ponx suka tapi dia mkn bhgn tepi2 jer...bila dah smpi kat part oren tu dia tak mo dah...huhu

hari nie entry ringkas dan padat sbb hari nie pi karangkraf kot2 ada peluang jadi model majalah haha [bluekk]...so jmpa lai next week yer kawan2...

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie