Thursday, July 28, 2011

Malaysia vs Singapura...


malam nie malaysia menentang singapura utk pusingan kelayakan piala dunia 2014...tetiba semangat plakkan...semangat sejak malaysia lawan taiwan rasanye ari tu....lai ponx org skrg sebuk2 jugakan so saya ponx kenalah bersemangat waja...biasalah kan...saya bknlah fanatik sgt tp semangat kenegaraan mesti ada...dh ler lawan singapore...teringat ari tu ada satu kakak opis post kat wall fb dia..citer psl ada caller tepon dr singapore kat MHI mmg sakit ati lah bunyinya... 

so mlm nie tv bukak bola lah...tp kul 10.50 tetap masterchef australia 2...tak ley miss tu sbb dh minggu2 terakhir dh...huhu masuk bab lain dh nmpknye....tadi lunch blk ke opis dr klinik singgah jap kat mcd drive thru kat sg besi...dh ramai org pki jersi kuning nak pi stadium...tgk plat number dr johor...smgt wei dr jauh tu dtg tgk bola...mana taknye 85k tiket abis dijual sure blk petang nie jem..so 4.30 kena terus shoot smpi umah klu tak mesti tersangkut dlm jem...

apa2 pun doa dan harapan semoga harimau malaya bley lawan singa pura2 tu...huhu alang2 bg, bg banyak terus bru puas hati...hehe

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie