Wednesday, July 6, 2011

Bonus Wednesday For SPM & PMR Candidate...

special utk student yg nak amik SPM & PMR...atau anak2 nak amik SPM or PMR dr melangut yg bukan2 depan FB tu cerr korang suh klik link kat bwh nie...byk tips2 berguna yg bley dishare dan dikongsi bersama2...






jgn lupa klik, klik, klik...

~~end~~

2 comments:

With Julia said...

Alhamdulilah...
Tingat zaman2 amik PMR dan SPM...ehehhe kisah pasal PMR...dulu masa 1st time nak amik exam betul2 PMR buleh lak tertinggal slip exam tuh kt umah utk 1st paper...bayangkan dh lah jln kaki ke sekolah dtg awal...alih2 kena patah balik umah jln kaki kt 20 min...rasakan...ahahah So, utk adik2 out there tuh amik info2 ptg yg kak mimi bg tuh ye...n yg ptg semak perkara2 yg perlu dibawa jgn jd mcm kak juju ye zaman sekolah dulu...ehhehe Learn From The Other Experience Is The Best Medicine...Gud Luck! :)

With Julia said...

Alhamdulilah...
Tingat zaman2 amik PMR dan SPM...ehehhe kisah pasal PMR...dulu masa 1st time nak amik exam betul2 PMR buleh lak tertinggal slip exam tuh kt umah utk 1st paper...bayangkan dh lah jln kaki ke sekolah dtg awal...alih2 kena patah balik umah jln kaki kt 20 min...rasakan...ahahah So, utk adik2 out there tuh amik info2 ptg yg kak mimi bg tuh ye...n yg ptg semak perkara2 yg perlu dibawa jgn jd mcm kak juju ye zaman sekolah dulu...ehhehe Learn From The Other Experience Is The Best Medicine...Gud Luck! :)

 
Design with love by Jiji for Zamimie