Friday, July 22, 2011

Our Bebulus Pet..

hari nie nak citer psl kucing2 kitaorg yg ada kat rumah tu...asik citer tp gbr takderkan smptlah saya snap ari tu tp tak berapa nak cantik angle dia...yerlah eman adakan mmg susah ler satu sebab dia nak tgk gbr yg kita amik tu kedua dia tak bley lah nak tgk kucing tu dok diam...maka bertempiaran lah kucing tu lari menyelamatkan diri...huhu

.:: ini bkn berbulus pet yer ini kesygn saya yg cheeky ada jer kerenah yg buat kita fikir nak marah ke nak gelak ker ::.

.:: amacam bley jd duta whiskas tak huhu ::.

.:: junior ::.

inilah yg saya selalu ckp tu junior...gemuk kucing nie tp tak taulah napa dlm gbr nie tak nmpk gemuk...angle tak bgs amik gbr...bulu dia wpun tak kembang tapi lebat mak dia mmg DLH tp bapak dia kucing biasalah kot dpt kat dia jadilah biasa...dia ni mmg penakut ngan org apsal tah...yg nie dia tgh menyuruklah nie...time lapar nak mkn mulalah meleset2 kat kaki kita tp bila dh kenyang berdesup msk dlm tempat persembunyian...

smntra mydear takder nie keja saya jd bertambah sbb kejanye asik tumpahkan pasir kucing...jenuh saya nak bersihkan lepas tu nak cuci lai...lepas tu suka wat sepah2 kat area blkg tu...dia korek rumput blkg tu lambung2 mmg habis berkecah...yg nie mak saya request soh saya bwk blk kg sbb kucing mak saya kat kg dh mati..kesian...so slmt tinggallah  junior...

.:: black ::.

.:: hitler ::.

so lepas nie bila junior dh takder tinggallah mereka berdua nie...sian kecik2 ibu dh mati...nasiblah masa kitaorg amik tu dia dh bley mkn...tp ada cerita lai seday tu sbb yg hitler nie bila derang nak tido dia hisap nenen black tu...apa dia ingat black tu mak dia ker pdhal sebaya jer...rasa bkn ada susu ponx...tp saya tgk mula2 black tu cam lari2 jer tp gaknye kesian kat adik dia so dia redha jer...mula2 dulu mydear selalu marah kat black sbb kencing smpi perut2 basah, rupanye basah tu sbb hitler hisap nenen dia...kira abg berkorban tuk adik lah...mydear ckp dh mcm shin chan dh...klu sapa2 yg baca komik shin chan tu tau lah kot...huhu

oke dh tu jer nak citer...huhu

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie