Thursday, July 21, 2011

Renew Lesen Kereta...

smlm klu sapa2 dgr hotfm topik hot chat dia psl lesen kereta kan...dan2 tu smpi opis saya check lesen...sekali tgk2 dh mati ko lesennye...haha rasakan...nasib masih dibln yg sama...mati 5 julai sedar smlm 20 julai...okelah tak lebay 2 bln mcm adalah org tu kan...huhu ada bgs juga hot chat smlm tu sbb bg juga kita ingat...agak2 klu kita renew 3 thn sekali ingat tak ke lupa juga...

mula2 masa nak renew tu fikir nak renew 3 thn terus tp bila fikir2 blk yg setahun tu ponx dh lupa inikan yg 3 thn agaknye lupa terus kot... huhu lepas nie kenalah wat reminder kat hp...renew lesen kat pejabat pos jer RM32 utk setahun...so sapa2 yg ada lesen tu cer korang check skrg tah2 dah mati dah 2 bln lepas...biasalah kita nie byk sgt nak fikir smpi lupa...lagi lah lesen tu mmg duduknye dekat dlm purse and terselit2 mmg takderlah nak belek2 selalukan...

~~end~~

4 comments:

tooko said...

sib baik tooko punye lesen idop lagi...masih bernyawa la katakan.. toing2...

mieoney said...

lega lah klu cam tu...sbb haru jer klu tetiba kena tahan polis...huhu

tooko said...

bukan haru jerk... haru biru dibuatnya.. mengigil kepala lutuoit nie.. mauhauh toing2..

ikatankasihku said...

biasanyer kaum pompuan, yg pakar ingat tarikh2 ni....terbukti sejak azali ..:)

 
Design with love by Jiji for Zamimie