Friday, July 15, 2011

Picnic at Taman Botani...

launch tadi kami berpiknik di taman botani...sajer jer takder menda nak wat kan lai ponx mmg ari tu kitaorg dh cadang2 dh nak pi berjln2 kat taman botani nie...so kami pilih hari jumaat lah sbb lunch break lama so boley lah amik masa sket berjln2...org ponx tak ramai cuma cuaca jer panas sket tp takderlah terik sgt...just nice lah utk jln2 celah pokok tu...tp ramai betul couple Chinese buat photo-shoot gbr wedding naik seronok plk kitaorg tgk sbb comel2 jer...huhu so tak nak citer byk meh kita tgk gbr jerlah ek...lai ponx takder menda sgt yg nak diceritakan....

.:: bekalan picnic kami siap bakul lai...huhu tak ayulah bwk pki plastik so bwk lah dlm bakul ::.

act ari nie kitaorg ada aktiviti sisih utk amalan 5S....so mmg bekerja keraslah kami...lepas tu lunch disediakan and dibelanja oleh mereka2 yg menerima APC hari tu (pn rose, kak su, kak piah, yoges and kak ija)...thanks uoll belanja nasi beriani...nyum2 kenyang dh alhamdulillah....

.:: sblm isi perut kita snap dulu sekeping dua ::.

bila perut dah kenyang barulah boley mulakan aktiviti membakar lemak...yerlah lemak2 yg terkumpul ponx byk kenalah menyisihkan lemak2 yg baru diisi....



.:: guna timer nie tu yg jauh sgt2 tu ::.



.:: cubaan utk menjadi pemandu pelancong ::.




 

oke dh tu jer...so klu ada sapa2 yg nak pi silalah ke taman botani di taman tasiik perdana...mmg nice lah klu nak wat photo-shoot sgt recommend lah....

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie