Tuesday, July 26, 2011

Hantar Baba Fly, Fly, Fly...

sabtu lepas mydear fly balik selepas sehari pulang dari beijing dia ke San Francisco plak kali nie...seday jer mula2 sbb mydear smpi khamis eh dh masuk jumaat lah sbb smpi umah kul 12.30 pagi...jumaat tu spend masa skjp terus dia ke opis utk atr report testing di beijing dan uruskan insurans....so sok paginye (sabtu) kul 12 kitaorg dh kuar rumah ke klia...kali nie saya ngan eman atr lah mydear memandangkan siang kan...klu mlm mydear mmg tak kasi atr sbb nnti nak blk bahaya sbb mlm...blk berdua dgn eman saya takder masalah ponx sbb masa dia 3-4 bln dulu ponx saya dh pernah atr mydear ngan eman berdua jer kat klia...dlm entry utk baba ep 1...


.:: otw ke KLIA...naik keta saya sng sket klu bawak wajunk jenuh sbb dh lama saya tak bwk manual nie risau plak huhu...so kenalah dok blkg sbb ceo kecik dok depan ::.


.:: isi minyak full tank sekali 9oz minum habis ada balance tak smpi 2oz ponx bekalan utk balik kang...sbb pegi kejap jerkan so tak expect ponx dia nak susu sbb kat rumah bru jer minum susu ::.


.:: mydear nak check-in berdua jer ngan member dia...eman tu sebuk jer menengok org ::.

.:: dah settle semua kitaorg bwk eman kat galeri permerhati bg dia tgk aeroplane yg dia dok sebuk tunjuk klu nmpk kat atas langit...mmg dia seronok sgt sbb ada train, lori and byk kenderaan besar...mmg dia sukalah smpi menjejes2 air liur dia huhu ::.

.:: mengkagumi ciptaan manusia ::.

.:: eman ngan baba ::.


.:: father and son moments ::.


.:: gbr sdri kena letak utk tatapan mydear di kejauhan huhu  [poyo] ::.

.:: dah kul 1 lebay so kita mkn dulu wpun tak berapa selera sangat nk mkn kan sob, sob ::.


.:: dah mcam bos dh gaya meedepang jer tangan hehe...tgh khusyuk tgk flyfm wat apa tah kat depan tu ::.

.:: feveret eman kfc...dpt drumstick seketul aman lah kitaorg nak mkn hehe ::.

.:: korang nak tak? ::.

.:: snap2, record aksi eman utk pelepas rindu lah kiranye ::.

.:: masa nie mydear nak atr kitaorg kat kereta dah ::.

dalam kul 2.30 kitaorg dh blk dh dari klia...kali nie takder drama airmata dari eman sbb dia yg tinggalkan babakan punye smngt dia lambai pdahal kena tinggal dia tak tau huhu....

blk senang jer nak handle sbb dia dok ralit tgk kapal terbang yg nmpk jelas dimata...selalu tgk sayup2 jer kat atas kali nie nampak besar sket...nmpklah kekaguman dia tu huhu...so dlm 10 minit perjlnan dia ponx tido smpi lah rumah...saya angkat ponx tak bgn...dr klia ke rumah kejap jer dlm stgh jam dh smpi agak lama gak dia tido sbb dkt kul 4 lebay bru dia bgn...
.:: mata dah layu dapat candu (susu), aircond mmg sedap arr dpt tido ::.

~~end~~

2 comments:

purple_lav said...

bagus eman....bleh duk lagi dalam babyseat. aleesya confirm dah tak mo. babyseat dia dh lama jadi tukun dalam rumah hahahhaha

mieoney said...

alhamdulilah dia oke jer stkt nie... car seat, baby chair and stroller masih lagi digunakan sepenuhnye... ;)

 
Design with love by Jiji for Zamimie