Sunday, January 31, 2010

Entry utk Baba Ep 1...

hai baba dh smpi nanjing ke blom..eman kat sini tgu msg baba..mama ckp td baba col dh smpi guanzhou tp eman tido..


~ini eman ngan baba.. masa nie baba nak atr eman gi kereta baba dh nak kena check-in..masa nie eman dh seday sket2~


pagi td masa blk atr baba eman nangis smpi jln nak kuar tu..mama pujuk eman pas tu bg eman susu lama2 bru eman diam n tido..sian mama nak drive pas tu nak pujuk eman lai..baba nak tau td org kat tol tu nak ngurat mama..hihi pas tu dia nmpk ada eman terus dia sengih2..mama punca touch n go takleh guna sbb smart tag tu dh abis baterinya..



smpi umah eman ponx bgn tgk baba takde eman nangislah..eman lupa td atr baba kt klia..hehe masa mandi mama ckp ngan eman bru eman ingat..pas tu tghari nenek ngan atuk dtg derang nak pi tgk maksyu so singah dulu tgk eman..eman main ngan atok n nenek kejap pas tu eman tido..


eman bgn pas tu nangis jer mama amik bju baba selimutkan eman bru eman bleh tido..sian mama jaga eman dia tak tido ponx..




~masa mama amik gbr nie eman dh mamai2 nak tido dh..~


takpe lepas nie eman behave eman janji ngan baba yer akan jaga mama.. =) okelh baba eman nak tido dh..nnti esok eman tulis lagi yer..baba jaga diri ye, tak mo notti2 ingat kat eman ngan mama yer..eman ngan mama syg baba...





dr:

e-man



~~end~~

5 comments:

Daisy Biru said...

sweet n toucing. take care kak mimie

Daisy Biru said...

eh, daisy biru tu kite


lea parlimen

mieoney said...

Lah lea ker rupanye..yerlh kn sblm nie nama lain kan tak prsn plak akak..ingt anonymus tp ada nama sbb blognye tak leh view..huhu

Shima said...

Eman, sedey tau mak ngah...tapi kalau eman nak tau mcm tu la aqieff ngn sufya rasa bila ayah dia nak gi work...huhuhuu

cik_ah82 said...

mimie, seben ang outstation ke?bape lama?ang dok sorang ngan eman ke?huhu..samala kita, jadila ibu yang kuat..hehe

 
Design with love by Jiji for Zamimie