Thursday, January 21, 2010

Raja Lawak 4 Minggu ke-3...

baru terperasan minggu nie tak wat review lai psl raja lawak...huhu pdhal ari nie dh kamis dh...erm okelah so far raja lawak ahad lepas adalah lebih baik dr minggu ke-2..dh ada peningkatan utk setiap peserta...lawak derang ponx kelakar2 cuma faiz jer tak tau kenapa minggu nie dia mcm blur..tgk dlm youtube total masa dia cuma seminit lebay...mgkn dia blur kot dh tak ingat apa2..

atr yg terbaik saya rasa mamu, idlan, alex and dh tentulah kecik..huhu manakala an2 plak so-so jer..derang mcm semakin down jer sejak dr minggu pertama...JD plak oke lawak jugak tp saya tak sukalah sbb dia suka nak exploitasikan pompuan...minggu lepas citer psl pompuan sengugut, minggu nie plak citer psl pompuan gemuk plak..citt takder ke subjek lain selain pompuan..menjatuhkan maruah org pompuan jer...

so minggu nie JD yg terkeluar so takderlah kot lawak2 yg asik kenakan pompuan jer..kdg2 lawak bijak nie annoying lah jugakkan..dh ler ada kenyataan dia ari tu yg merendah2kan org lain..yerlah diakan bijak pndi..org lain plak biasa2 jer..

okelah kali nie nak share clip yg terbaik saya rasa... alex pling terbaik sbb muka cm slumber jer wat lawak..huhu tp suara tinggi betul cam nak marah je saya rasa...hehe mgkn dia ada hrpn kot pi final..tp tak tau lah kan kdg2 derang nie mkin lama idea mkin kering tkt di ulang2 idea sama...atau tiru idea org lain...prsn ari tu ada satu peserta tu idea sama mcm nabil tp tak tau group mana tah..kat situ kita dh nmpk idea tak fresh..




~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie