Wednesday, January 27, 2010

My 1st Online Shopping...

1st time wat online shopping...sblm nie wat window shopping jer..
ini rembatan pertama saya for sure lah for my lil one eman...


act saya dh aim bju nie lama dh..sblm bersalin lai..masa tu dok fikir nak beli ke tak sbbnye tak kuar lai bbykan..kang risau plak bila dh beli tetiba yg kuar bby girl..

akhirnya dpt gak saya beli..saya suka bju rompers sng sarung jer butang ponx sket..

beli yg nie sbbnye ada sekali ngan seluar...so bila time nak jln kat tmpt beraircond sarung jer suar..huhu

bleh lah eman pki ke cherating nnti...woot woot... :)

p/s: pembelian online di sini..

~~end~~

3 comments:

purple_lav said...

yea..yea...eman nk g cherating..bestnye hehehe..aleesya tak leh pakai romper sgt. nnt org igt dia bb boy..huhuhu.kan rambut tak dak...

mieoney said...

fiza beli lah romper yg munge2..mimie tgk kat web tu ada romper pink munge2 mesti cantik klu alesya pki...pas tu pki kan ngan reben..kompom comei..huhu

pi cherating ikut baba dia pi workshop kat sana.. :)

hidayati said...

Salam Miza..Thank you for your comment for my online shoppe.

 
Design with love by Jiji for Zamimie