Wednesday, January 20, 2010

Lintas langsung...

Berlintas langsung dr parlimen..
Mesyuarat PAC..
Topik: kehilangan enjin pesawat...

Borink sbb ada bau cat yg menyakitkan hidung..tak bley nak fokus apa dh nie..
Dada rasa mcm sesak..mcm nak kuar jer dr sini..

Terima col dr pmilik taska eman..beedebar2 masa tgk number dia kuar dok fikir knpa ngan eman..pagi td masa htr dia oke jer..
Tp alhamdulilah takder apa2..cuma dia bgtau pemilik taska dh bertukar..dia tak uruskn taska tu lai dh..tp takder plak pemilik bru jmpa ngan saya..so far klu eman oke kat situ saya still akan kekal kat situ..tak mo lah berpindh randh ssgt kesian kat dia..

Ptg nie blk nak tanya budak yg jaga kat taska tu..susah tul klu ada konflik pemilik nie..sbb pemilik bru tkt ibu bapa lari..bg saya klu dia jaga sama mcm pemilik lama atau lebay bgs dr itu saya mmg tak ada mslh..apa2 ponx kena tgk track rekod dia dulu..

I will blog about it next entry..skrg nie nk pi amik udara segar dada den dh sosak dh nie tak bley benapas..huhu

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie