Sunday, January 3, 2010

Daftar School...

esok semua org akan mulakan sesi persekolahan mereka..termasuk jugak my-lil-eaman...esok kitaorg akan pi tgk nursery yg berpotensi tuk eman...stkt nie ada dua tmpt yg di recomend lah...satu dkt ngan rumah satu lai jauh sket dr rumah...hrp2 yg dkt ngan rumah tu ada kosong lah sbb pengetua tu ckp ada rezab satu..so klu esok org tu tak dtg maknanya tmpt tu eman punye lah..klu tak terpaksa atr kat tmpt jauh sket... so dr rumah kitaorg kena berpusing ke blkg pas tu turun blk ke depan..amik masa jugaklah..tp no choice lah sbb nursery yg dkt2 umah semua dh penuh and ada yg tak amik baby umur 2 bln...



act bkn tak nak atr ke babysitter tp stkt yg kami tau semuanya dh ada baby kecik..derang tak amik baby ramai2..selalu bbysitter akan amik bby sorg jer.. lai ponx kaat BSP nie kwsn baru kita ponx tak kenal org sgt..kebanyakan penghuni kat sini muda2 serta berkerjaya so mana nak cari babysitter..klu ada ponx for sure org berebut2 nak atr..pas tu cara yg lain plak amik maid..alahai klu stkt bru anak sorg tak yh ler gedik2 santai nak amik maid..lain lah klu dh ada anak 4-5...huhu tp saya takkan menolak jika ada maid harian..mean dia dtg waktu kita nk pi keja pas tu time kita blk dia ponx blk umah..saya sngup byr klu mcm tu...ada ke? klu ada bgtau saya yer.. :)


apa2 ponx tgu esok jerlah tgk cmner...will update later...


~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie