Friday, January 29, 2010

BeeZee Day...

hari nie adalah hari yg memenatkan serta menyibukan...sbbnye dok siapkan portion PAC..smpi2 jer opis pg td derang dh tanya bila bleh siap...[dh ler msk opis lmbt huhu]


lepas tu plak ptg smlm eman demam..pas tu dia ber** cair plak...bkn cirit birit tp ber sajer lah...tak tau knpa dia demam mgkn nak berubah bln kot...nasib lah dia demam light2 jer sbb bleh lai gelak2 and tak meragam sgt..cuma bila tido tu sejam terjaga, pas tu tido sejam terjaga.. merengek tu adalah tp tak smpi mendtgkn stress..huhu


td col nursery dia ckp eman dh tak demam dh - hope so..mgkn sbb bg mkn ubat konsisten kot...pgi tadi ponx saya pi keja lmbt sket sbb pantau suhu dia dulu bru atr pi nursery...


pas nie kitaorg membilang hari jerlah nak tgu mydear pulang...this sunday me officially become a single parents sbb mydear pi testing kat china...huhu pas tu blk china pi europe plak...blk europe pi US plak...huuuu =( smlm dok tanda calendar bln depan dia cuma ada 7 hari jer kat umh...sedaynye dh ler tak biasa tinggal sendirian...harap2 eman tak byk ragam spjg peninggalan baba dia.. klu tak bleh jd kurus gue..ataupun jd zombi..huhu


tak sabar nak blk nie nak jmpa eman..sian anak mama demam..tgu mama yer eman kul 5 mama blk..harap2 tak jem [pray, pray]..ermmmm ujan lebat lah pulak nie...tgu mama amik eman yer namo nangis... =)


~~end~~

1 comments:

purple_lav said...

sian eman...demam eh?meh aunty pija peluk2...meh....hehehe

 
Design with love by Jiji for Zamimie