Wednesday, January 27, 2010

Setahun Sudah...

hari nie genap sethn saya pki tenggiling saya aka my neo car... rasa mcm bru kejap jer guna...kilometer ponx dh smpi 23k...


act tenggiling nie mmg my feveret car..tp dulu2 dok aim satria GTi...kira2 waktu tu plg happening ar..so bila kuar model baru and GTi ponx dh takder lai so saya beli yg nie...so bila dh beli mmg puas hati lah sbb dia sporty sket...kira klu bwk tu cam bergaya lah [wpun kena tuang minyak lebay]..ngeh2 poyo terlebay...tp tak kisah lah janji hati puas.. :)


secara kebetulan masa saya guna kereta nie tak smpi sbln saya dh mengandung..sib dh beli kereta klu tak kena ulang alik naik ktm dlm keadaan mengandung mmg hazab rasanya...waktu tu plak mydear asik ulang alik site jer kat cyberjaya..masuk ofis ponx jrg2 terpaksalah naik public transport..so dlm keadaan mabuk2 tu bleh gak lah drive si tenggiling tu dr naik ktm lebay baik lah saya drive kan...



gbr sebenar takder plak malas nak snap lai ponx...so letak jerlah gbr search kat web nie..lai ponx keta adalah berabuk serta berdebu malas nak snap...huhu

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie