Tuesday, January 19, 2010

I Heart this....

these are my wallpaper...so apa yg i heart kan sgt tu...huhu itulah dia bracelet dr thomas sabo..adoyai very adore lah ngan menda nie...ala2 tiffany tp yg nie lagi menarik saya rasa... kat bwh nie ponx ada gak cth gelang nie...menerujakan betul huhu















tp almaklumlah harganye...satu biji charm nie jer paling murah $29 dolar oke...takkan nak letak satu jer..mesti lah nak letak byk2 sket..huhu tp saya perasan yg saya mmg suka gelang yg ada juntaian2 nie..huhu masa survey gelang emas ari tu ponx dok aim yg rantai2 nie..please lah umur dh 28 tp taste cam budak2 kan..ngeh2


tp apa2 ponx mimpi jerlah kot bru dpt gelang nie..ada ke org nak belikan...dr beli yg nie baik beli emas...lai ponx ini adalah silver...apa2 ponx i heart thomas sabo... :) tido mlm mimpi2 lah nmpknye... klu us dh harga cm tu kat m'sia apatah lai... :(
~~end~~

3 comments:

CIK BELLA said...

huhu...cantik2...dulu penah nak beli jam tangan ala2 cmgini la ada juntai2 tu..pastu kene sound ngan pkck tu katanya mcm budak2...tak sesuai lgsg...adoyaiiii time budak2 dulu mana mampu nak beli mahal2 cmtu...huhu
terpaksa la tgk je...sob3...

geekecik said...

~alaa....sgt cumey..hukhuk...mau jugak...serius sweet:)gheeeee~

mieoney said...

cik bella - betul tu klu time kecik2 dulu byk duit dh lama beli..skrg dh besar bila ada duit teringin nak pki beli jer..lantakkan pakcik tu..huhu

gee - apa lai pulang jam tu, pas tu suh dia belikan yg nie..tukar.. :P

 
Design with love by Jiji for Zamimie