Monday, January 4, 2010

Eaman Protes...

~muka budak memprotes mamanya~

hai lah anak kecik2 ponx dh pndi protes ngan mama dia...eaman nie mcm tau2 jer ari nie kitaorg nak pi tgk nursery dia...nak tau cmner tanda protes..


selalu pagi2 dia akan bgn dlm area kul 7-8 pagi..ari nie dia bgn kul 8.30 tp tak nak menyusu ponx..tp nangis2..susu minum sket jer tak smpi 10z ponx...last2 saya letak dlm bouncer dia tido...normally klu dia tido around 9 to 10 akan bgn punyelah samada nak susu atau rimas..tu kira time mandi dialah kan...selagi tak mandi akan cranky punyerlah..klu tido skjp jer dlm 10 minit..tp ari nie dibantainye tido smpi kul 10..saya angkat letak atas katil ponx cam tak sedar gitu..



last2 kitaorg dh bfast semua and buat apa yg patut tgk jam dh kul 11..janji ngan org nursery tu nak dtg sana..tp eaman tak bgn lai...puas lah di kaco ganggu baru dia bgn..itu ponx mata cam nak tak nak bukak..minum susu 4oz ponx tak abis wpun last menyusu kul 6.30 pgi..


pas tu lepas mandi semua kitaorg bersiap nak kuar dia bleh plak nangis nak pegang tak mo letak..smpi lah naik keta nak kuar dok nangis jer..jenuh bwk round pusing taman..padahal nursery dekat jer...at last tido jugak..

skrg nie smpi ke ptg susah nak tido plak nangis jer..selalu lepas mandi for sure akan tido punye smpi esok pagi..nie tak wpun dh tertido kejap tu bgn blk nangis..nak kena pujuk gamaknye..

hai lah eaman wat mama risau jer..mula lah jiwa nie tak keruan nak atr dia pi nursery esok...harap2 dia bleh terima hakikat mamanya bkn sengaja nak atr ke sana.. :(

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie