Wednesday, January 6, 2010

What happen to me??!!!!!

apalah nk jd dgn diri ini..semenjak, dua menjak, tiga menjak nie [sila baca ala2 nabil yer huhu] asik suka jer mkn dgn menda nie... padahal dulu takderlah minat sgt.. nak abiskan satu pon berkurun jer...kdg2 smpi keras kematun dlm peti sejuk tu kena tgu org lain habiskan..skrg ni pntg jer nmpk kat kedai nk borong jer rasanye..klu dh ada kt umah nie pntg turun pi dapur mesti bukak peti amik menda nie..dpt rasa sket ponx jdlah..huhu



menda apa nie?


korg bleh teka tak agak2nye...




ramai gak org suka ngan menda nie...


klu dpt mkn cam heaven jer...




owh ini lah dia idaman kalbu...

*

*

*

*


huhu coklat nie mesti ramai peminatkan...skrg nie saya dh jadi salah seorg dr peminat coklat lah nmpknye..yg jadi pilihan tentulah jenama ini..



~cadbury coklat~



paling saya suka adalah black forest coklat...






paling saya nak rasa adalh rocky road coklat ini...

ada gak rocky road jenama cadbury....

~rocky road chocolate by cadbury~

hampir nak beli lah dulu...tp terbantut sbb kat situ dia ada tmpl sticker kaler ijau ke kuning tah..contain lemak haiwan klu tak silap...so kira mcm diragui kehalalan lah kot...tp takper saya tgk kat internet byk jer resepi nak buat..cm sonang jer nnti bila ada free time saya buat...skrg nie ponx dh jarang msk..so bila dh kerap masak maka takkan berhabuklah lai dapur mieoney...huhu

p/s: segala pic adalah dr mr. google..hrp maklum...

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie