Friday, January 8, 2010

I Want To Change....

tadi masa review2 gbr lelama dlm folder yg ada sbb nak masukkan dlm FB tetiba ternmpk plak gbr nie...




see what? look at my gigi..doyai bersepah2 lah plak...rasa mcm nak buat sesuatu dgnnye lah.. rasa mcm nak pki braces plak..huhu




klu pki cm nie mcm cute jer... :D act gigi berlapis mcm saya nie kena pndi pose maknanya dari segi posisi mengambik gbr serta cara senyum kena betul...klu tak mmg arr nmpk mcm gigi rongak tu...


penah sekali tu masa belajar dulu cam biasalah kan klu awal sem mesti kena isi borang klu masuk satu2 kelas tu...pas tu kena attach ngan pic pasport sekali...so sbbkan dh takder terpaksa amik gbr baru...pergh giler kiranye waktu tu mmg worst punye pic lah look like saya adalah ronggak...buruk giler hodoh gbr..terus saya tak guna gbr tu...nnti klu saya blk kg saya post kat sini...


ari tu mcm ada org offer nak sponsor pki braces...tp adakah peluang masih lai dibuka atau peluang itu telah pegi ke cammelia court...huhu punah harapan..nak pki sdri kena kumpul duit dulu..tapi perlukah agaknye???...
~~end~~

4 comments:

CIK BELLA said...

tgk 1st pic tu rindu plak kat sufya yang banyak cakap tu...ngeh3x

mieoney said...

hehe takper2 lain kali bleh jmpa..sila lah dtg lagi..atau sila jdkan anak angkat anda klu larat...huhu

Daisy Biru said...

tp gigi kak mimie comel la... gigi taring tu. dihias pulak ngan mulut akak yang mcm goldfish. heee3

mieoney said...

owh siapakah ini si daisy biru..alahai dik kdg2 jer nmpk comel..kdg2 akak nmpk buruks jer..tp klu pki braces mgkn lagi cute kot.. :p

 
Design with love by Jiji for Zamimie