Monday, January 18, 2010

E-man 1st Shoot...

Sabtu lepas my cousin wat makan2 sempena besday anak dia...jemput pukul 1 tp we manage to get there around 3..lol biasalah dulu masa berdua mmg tiba ontime dr org lain..skrg dh ber3 byk menda yg nak diuruskan..since it was e-man 1st time pegi rumah org kan kenalah prepare everything...klu pi mall sng jer sbb pi ponx skjp..huhu


sbbkan smpi ponx dh lmbt kek ponx dh tinggal separuh so takder lah acara snap mengsnap by me although saya bwk kamera tapi simpan jer dlm beg..huhu but our pic telah disnap2 oleh my cousin aka kak atie..me loike.. mula2 nak mintak dia tol snap three of us tp eman get cranky nak tido sbb awal2 tu dia tido kejap2 jer sbb tau nak jln dia tido kejap..
so takderlah gbr kami ber3..sempat snap gbr kami ber2 jer tu ponx tak menarik sbb mood eman kureng..hhuhu next time lah bila eman dh bleh duduk nak wat family photoshoot..(bleh kan kak atie.. :D )..
oke kat bwh nie ada lah sket pic yg smpt disnap sblm eman tido..















ini jer yg smpt diedit..yg lain malas nak edit...lai ponx gbr lebih kurang sama jer..huhu apa2 ponx thanks kak atie..next time i nak buat family photoshoot can eh? can lah yer..huhu
~~end~~

3 comments:

cik_ah82 said...

wah, dh bam2 e-man..
dh bape kg dia weh?
ko dh campur2 susu ek?

Daisy Biru said...

alololololo................ sebijik mcam baba dia

mieoney said...

ringan jer bru 5.3kg masa timbang 2 bln ari tu..skrg nie aku tak tau lah..huu
yerlah mmg fm jer aku bg..kdg2 bru bg bf guna botol lah..klu direct mau satu taman dgr dia nangis..ngeh2..

 
Design with love by Jiji for Zamimie