Wednesday, January 13, 2010

Raja Lawak 4 Minggu ke-2...

minggu kedua raja lawak adalah tidak best...erm knpa ek mgkn sbb tajuknye kot 'Hari Pertama Aku'..tp klu ditgkkan ada mcm dh lari tajuk jer...tp serius giler mmg tak brp nak kelakar lah dr minggu lepas dn amat memborinkan..

yg oke ponx kecik serius kelakarlah...dh ler kiut jer..huhu bunyi sabah kuat sungguh smpi dh rasa mcm indon plak...huhu




tp undian derang tak berapa nak memberangsangkan lah...lps nie mmg lah kump kecik nie jd my feveret group lah nmpknye..hehe smlm tgk carta undian derang kat tempat ke 3 atau 4 kot..tp terkejut gaklah sbb JD tempat terakhir 4% jer undian.. pdhal sblm nie penah smpi 34%..bgslah mcm tu maknanye org undi yg betul2 kelakar mcm faiz oke gak..


tak sabar nak tgu minggu nie punye raja lawak tgk kelakar tak lawak derang...tp saya rasa yg plg best tgk raja lawak nie adalah pengacara dia kot..johan ngan zizan bestlah..kelakar jer derang nie..wpun tak menang derang tetap ada peminat tersendiri dn ada gaya tersendiri...
apa2 ponx kelawar tak hinggat kata alex..ngeh2

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie