Monday, July 4, 2011

Pavlova Sebenar....

 inilah rupa pavlova sebenar...bak kata kak LG pavlova adalah crispy aka rangup diluar dan lembut didalam...
so maknanye pavlova saya mmg lah tak berjaya sbb saya punye lembut diluar serta lembut didalam mcm tuannye...huhu 










.:: pic adalah google...tima kaseh buat semua tuan punye gbr ::.

walaupun pavlova saya tak jadi tetap sedap huhu

*


*


*



~~end~~

3 comments:

kak suzi said...

wah satu lg resepi baru...makin2 nak order dengan mie...agak2 nanti jual ada saiz kecik untuk akak beli tak...biasa jual besar2..2org makan tak abis nanti...hehhehehe

mieoney said...

insyallah kak saya try dulu bila menjadi nnti saya buat yg mini plak...klu jadi nnti bru lah boley saya jual...huhu

Noor Shafila said...

salam ziarah.

pavlova ur version sama mcm saya. Dah buat byk kali tapi masih sama. Bila lah nak dapat pav yg macam kak LG tuh.

hehehehe

 
Design with love by Jiji for Zamimie