Thursday, March 18, 2010

Outing Sefamily...

baru terperasan yg entry nie tak di upkan...punyelah lama tersimpan dlm draf..huhu sib tak basi..

cam sblm nie tak penah outing..poyo jer lebay..huhu bkn apa sejak2 ada eman nie masa mmg tak byk kitaorg spend kat luar bersama2..sbbnye mydear malas nak bwk eman keluar risau klu2 dia meragam..stkt nie penah gi alamanda jerlah kot 2 kali...seday2.. :p [eh apsal icon jelir plak seday huhu]

so sblm mydear fly ari tu kitaorg pi mkn2 kat marriot putrajaya..again..huhu sbbnye saya adalah teringin mkn dim sum kat situ...ari tu masa pegi mlm tu takder dim sum tu...dim sum siang2 buto jer ada..so pegilah kami anak beranak...

kali nie eman tak tido ponx dia jaga jer all the way ke sana..tp bila nak smpi dia dh terlelap..tp maklumlah dia klu dh tido n keta berenti bergerak bgn jugak...doyai huhu...tp lah since dia tak meragam it's oke lah bg saya..




~eman dgn baba~


~mama enjoy her food~




~1st round punye food..after that tak sempat dh nak snap sebuk ngap jer... =) ~


~eman stare at our food..sian anak mama yer~


~minum susu jerlah yer eman...~

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie