Friday, March 5, 2010

Entry utk Baba Ep 12...

asalamualikum baba...





lama dh eman tak tulis kat baba kan...mama lah nie tak mo tulis sbb bila mlm dia penat so dia dh tido shama2 ngan eman sekali...sbb tulah takder entry utk baba... =)

baba rindu eman? eman rindu baba...smlm ngan ari nie eman susah nak tido..bila mama tiarapkan eman asik pndg kiri kanan...lama2 sgtt bru eman tido...klu tak kejap jer eman dh tido...bila baba nak blk? eman rindu baba..takder sapa dh nak main agah2 eman..mama tak pndi.. =p

ari nie eman tak nak citer byk tp eman letak gbr eman byk2 eh..baba tgk lah yer... =)



~nie muka eman pagi2...masa nie mama gi keja lmbt sket sbb mama bgn lmbt..hehe semua sbb emanlah sbb eman bgn awal2 pas tu mama ngantuklah... =p ~



~ini blk skol petang..eman ngan soton mama beli~





~eman suka klu mama cium eman...mesti eman gelak2 pas tu...~


~hemsem tak eman baba? hemsem kan eman dh besar dh tau.. =) ~





~tada tgklah eman tak pki suar blk dr skol sbb eman punye suar bsh bru lepas teacher cuci yayak eman...mama tgh tgk bintik2 blg bdn eman..mama ckp itu ruam, eman ponx tak tau apa dia~




~mama dengki eman masa nie eman nagis2 dh nak susu tp mama saja tak mo bagi... =( ~



~masa nie eman nak tido dah..eman tgh excersice kepala..tgk kiri kanan pas tu pndg muka mama plak...eman nak wish gud nite sbb eman nak tido dh kan..~


~ini gbr mama amik td..eman dh ngantuk dh nka tido..mama amik eman lmbt ari nie..kt kl ujan lebat so mama sangkut dlm jem...sian mama kan kejar2 nak amik eman...~



~1, 2, 3, 4, 8 lagi..huhu eman tgh excercise nie...~



~sbb eman minum susu byk nie skrg..so eman tak leh diet sbb lapar...kenalah senam lebay..hehe~





~oke penat dh senaman...waktu utk tido...~


~ini habit eman skrg suka wat tgn mcm nie..smpi luka eman keruk...nnti eman suh mama amik gbr yer tunjuk eman cakar tgn eman sdri~





~oke eman ngantuk dh nak tido next time eman tulis lagi kat baba yer~

gud nite baba eman sayang baba.. baba blk cpt yer...
dr:
areel eaman
~~to be cont~~




2 comments:

Anonymous said...

Henshem nyer anak Baba,dah besar dah.Baba balik next week,eaman tunggu ye.Baba bwk balik byk brg utk eaman n mama :)

mieoney said...

Oke baba eman tgu..blk cepat2 yer...

 
Design with love by Jiji for Zamimie