Wednesday, March 24, 2010

Back To work...

hari nie dh start keja balik stlh dua hari berMC...mata blm baik ponx sbnrnye tp since ubat ada lai malas nak berulang alik ke klinik utk amik MC...

pagi2 dh smngt bgn nak pi keja...jam belum berbunyi mata dh terbuntang bukak...bila jam berbunyi snozzkan sbb rasa terlalu awal nak bgn..so cuba utk tido2 ayam..tp ajaib tak terlajak langsg spt selalu...huhu

smpi opis smngt nak wat keja...cuti dok umah borink...lain ponx sdri taulah klu cuti apa yg akan berlaku..tp yg tak sedapnye dlm sakit2 and mood down asik di'bahankan' aja kat opis nie...kecik ati ooooo...semakin down jiwa dn raga..

klu bleh dipindahkan sakit nie mmg jam2 tu jugak saya jampi pi sakit nie kat org yg sptutnye..biar dia rasa apa yg saya rasa..shi***

time nie lah rasa menyesal pegi keja...rasa klu kuatkan tekad utk tido kat umah lai bagus...biar ponx borink kat umah seronok jugak dpt tido jam 12 tgh hari....biar ponx tgn sakit main wii tak kisah ler redah jer..

time2 tu rasa nak balik jer main2 ngan eman...

tp nak wat camner tak bley diundur dh...smpi opis dok diam2 kat meja mcm kura2 dlm shellnye...bergelumang dlm hand sanitizer, cermin serta tisu...yerlah kang berjangkit kat org lain tentulah dipersalahkan...

ocotopus maafkan saya klu berjangkit... =(

puhh
puhh
puhh
pegilah kau wahai sakit mataku

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie