Tuesday, March 16, 2010

Eman New Car Seat...

yea yea akhirnya berjaya jugak dptkan car seat baru utk eman...so sng sket lah pas nie nak amik ngan atr eman..so kira klu saya tak smpt amik or atr eman mydear akan buat...so smlm 1st time mydear atr eman pi skol...huhu

eman nie sng jer klu dia dok dlm keta since keta adalah bergerak dia akan diam jer...sekali pandang mcm dia layan blues jer sbb termenung...klu tido ponx mcm tu jugak...klu dh tido kat dlm keta dlm pangkuan ponx selesa, keta langar lubang ponx tido nyenyak...keta langar bumper ponx tak sedar..tapi klu keta berenti tak smpi 5 minit dia bleh sedar...huhu mgkn sbb masa pregy dulu saya suka jln2 naik keta...huhu tak leh dok umah sgt asik meloya and lemah urat saraf..huhu

so car seat nie letak kat my car and bakul eman letak dlm keta mydear sngkan...saya takderlah beli jenama combi tu beli sweet cherry jer...biasalah rakyat marhaen kemampuan ponx terbatas..haha

~like a big boss lah eman nie~


~syok yer dok dlm nie sonyap jer~

takder gbr full plak..next time lah amik..nmpk cam dia seronok jer dlm nie sbb bleh nmpk depan..selalu nmpk langit jer...skrg bleh tgk apa yg mama tgk sekali yer sayang..tp lihat mcm bulky sket sbbnye tengiling saya nie seat dia sporty sket so mcm msk kedalam...so bila dh letak car seat tertenggek jer car seat tu..mmg jelas2 lah nmpk...huhu jatuh saham mama lah syg sbb org nmpk dh ada car seat so org tau mama dh kawen...haha klu tak sblm nie asik kena ngurat jer... =p [ops bkn nak bangga diri saja jer bgtau utk ingatan baba haha]

owh yer car seat nie beli kat manjaku bangi...harga RM300...pi lah manjaku byk sket choice nye dari jusco...tp saya pi jusco cheras selatan jer tak pi ponx survey kat jusco mid ke mana2 ponx... malas lah end up sama jer so buang masa...owh yer sogo ponx saya ada survey gak tp tak byk choice...klu ada yg mahal2 jerlah...


~~end~~

2 comments:

Makngah Eman said...

Huh macam bos BESAR je...kekekeke

mieoney said...

praktis ler mak ngah..ada style..haha

 
Design with love by Jiji for Zamimie