Friday, March 26, 2010

E-man 1st time ke midvalley...

weekends lepas kitaorg blk umah my PIL 1st time tido sana...ada sekali tu dtg sehari jer tak tido ponx...and most of the time derang yg akan dtg umah kami...ngehh22.. since umah dkt jerkan.. kitaorg dok bangi derang dok segambut bkn jauh sgt..huhu since eman ponx dh besar and tak meragam bila bwk berjln kitaorg ke sana...

so ahad tu sbbkan my pil ponx nak pi umah org kawen so kitaorg decide utk blk awal and pi bwk si tecit nie pi midvaley..misi utama adalah for play-gym hunting...sajer jerlah nak belikan permainan tuk eman ponx skrg nie dh pndi main kan...

bajet sampi sana sure org tak ramai sbb esoknye isnin and sekolah dh start blk..tp quite supriselah bila dh msk kat dlm mid tu org ramai giler..but it seem full with pregnant women and parents ngan baby dlm stroller...pi mana2 ponx akan bump with them...rupa2nye sbb ada mother and baby expo kat exhibition hall...tp kitaorg tak gi ponx...

act jumat ari tu saya dh pi dh motherhood expo nie..tp tak best langsung..takder apa yg menarik sgt ponx..tak byk promotion yg ada...brg ponx takderlah murah mane tp org punyelah ramai..huhu

so kitaorg ke jusco aja...tapi kat jusco lagi lah...kdg2 mcm ada traffic light plak bg laluan kat org...itu blm lai org yg amik space jln smbil mkn angin...mean jln lenggang2 kangkung kat tengah2...doyai ko nak lengang2 kangkung jln ler tepi2...

pi jusco cari play-gym eman tak byk choice tp harga okelah quiet reasonable..mampu milik haha...tp tak beli ponx...pi toys R Us tgk play-gym adalah mahal...paling mahal 100 lebay cam tak worth it jer beli...last2 pusing2 dlm tu sket punye lama nak cari pemainan yg betul2 eman suka...and dptlah satu dr lamaze...eman suka and he will laugh bila kitaorg picit kaki puppy tu..lepas tu kitaorg terus gi mkn sbb tak tahan ngan crowd yg ramai tu and terus balik..huhu


~eman ngan permainan baru..dlm byk2 puppy nie yg dia suka...layankan ajer as long bkn yg betul..huhu~

~my lil e-man~

~see how excited nye dia huhu~

~stare at baba food~

~mama & baba food, ribs by Tony Romas... nyum2~

~poor lil eman minum shushu jer yer syg~

~~end~~

1 comments:

haslina said...

salam kenal dari saya haslina...

 
Design with love by Jiji for Zamimie