Monday, March 29, 2010

Alice In Wonderland....

last monday dlm2 MC tu sempat lai menonton wayang..yerlah yg sakit cuma mata sajer yg lain semua oke..so apa lai pki jer sunglasses and jln lah spt tidak ada apa yg berlaku...huhu wlpun mata a bit blurry tp klu dh screen besar gabak depan mata tak nmpk mmg tak tau lah nak kata....

act it started when kitaorg dh atr eman pi skol and after bfast.. so dlm2 pada tu saya ponx menanam azam utk melipat baju yg berbakul dn selesai...tetiba mydear ajak p tgk alice in wonderland..dan2 tu jugak saya booked tiket...huhu tp sempat lai polish satu rumah sbb wayang start kul 3..

so menontolah kami cerita ini...


kalau sapa nak tau citer nie sila google sipnosis dia yer...yg bley saya bgtau citer nie kesinambung citer alice in wonderland yg biasa kita dgr and baca masa kecik2 dulu..rasa ada kot katun citer nie...




so kali nie dia mcm smbgn lah and alice nie ponx dh besar dh...so si arnab pegi mencari dia utk menghapuskan raksaksa gorgon bernama Jabberwocky...citer dia mmg sgt menarik serta mempunyai gbr2 yg cantik..saya adalah merasa puas melihat cerita ini...so kwn2 pi lah yer tgk...

~Mia Wasikowska~

~Johnny Depp~

~Helena Bonham Carter~

~Anne Hathaway~

~Matt Lucas~

so nie kira watak2 utama lah yer..so sblm pi tgk tu bacalah sinopsis citer supaya lebay kefahaman...octopus jgn lupa baca dulu...baru enjoy tgk ptg nnti...pas tu bleh eksen ngan obor2...haha




~~end~~

2 comments:

CIK BELLA said...

tapi cite ni mcm xde klimaks..huhu...scene lawan2 tu kejap je..but i loike da smiling cat..hehe

mieoney said...

Mmg ponx bella..tp dia nyer color, scene menarik utk dituntun..huhu mmglh kucing tu yg plg cool..watak yg akak plg tak suka anne hathway..gedik smcm melayang2 jer..huhu

 
Design with love by Jiji for Zamimie