Tuesday, March 16, 2010

It's Dinner Time..

semenjak mydear dh pulang nie rutin harian dh kembali semula kepada rutin asal...maknanya kena masak ler...klu dulu ikut sukalah klu rasa nak mkn masak klu tak nak mkn jerlah apa yg ada..so biasanye mknan saya adalah roti...huhu mmg kembang lah bdn asik mkn roti jer...huhu

so weekend ari tu saya masak dinner yg sonang2 aja...itu ponx request dr mydear...so saya dgn rela hati masak sbb mmg feveret saya masak memasak nie..cuma kekangan masa jer huu...


mee bandung nie guna perencah yg siap jual kat kedai...huhu import jauh tu dr tangkak johor..sedap ooo...kot2 klu ada yg nak and teringin bg tau lah yer...bkn tol masakkan tp tolong belikan jer rencahnye...haha




ini plak mee goreng bodo2 jer wat hari ahad lepas...nak wat mee goreng bsh sbnrnya tapi dh kering kuahnye...huhu sbbnye dibiarkan jer dlm kuali tak angkat terus...yer wpun dh tutup api kuali masih panas lai kan... =)

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie