Tuesday, March 2, 2010

Entry utk Baba Ep 11...


Selamat Malam Baba..
kat sini masa eman tulis nie mlm dh..eman ponx tido dh..baba kat sana dh pagi dh kan..tadi mama ckp baba msg eman yer tanya eman sehat tak..baba dun worry eman sehat jer..minum shushu ponx dh byk dh...

td balik teacher dh ckp ngan mama eman bru minum shushu..so blk2 mama tak bg ponx eman shushu mama main2 ngan eman..pas tu lama2 eman nagis mama bg air kosong..eman sedut2 air tu tak sedap..eman nagis lai..mama bg lai air kosong tu eman nangis lai...mama ponx buat shushu 4oz sekali eman terus minum smpi abis..bykkan eman minum.. hehe pas nie baba kena beli susu eman 2 kotak satu minggu... =)

~eman syok tgh minum shushu~

ari nie mama buat mcm semalam jugak..mama dh main2 ngan eman bg minum shushu, pas tu mama biar jer eman main sorg2 and eman tgk tv...masa tu mama pi susun bju..mama kemas brg eman yg dh tak bleh pki nak simpan msk stor..nnti bleh adik eman pki kan baba... =) lama2 eman nagis sket2 jer sbb eman nak panggil mama...eman nak ckp ngan mama eman nak tido...

~masa nie eman tgk citer fukuchan kat tv..baba nmpk tak mcm selimut tu..itu mama selimutkan eman ngan bju baba~


mama dh tau dh eman nak tido sbb eman mmg selalu tido kul 7.00 lebay kan...mama tukar bju eman pas tu mama tiarapkan eman atas katil mama tinggalkan jer eman...mama tgk eman dr jauh jer..selalu mama tepuk2 eman skrg takder dh...eman isap jari eman pas tu eman tido jer sdri...pndikan eman baba..hehe


~mama nie suka amik gbr eman tido..nasib mama tak amik dr blkg sbb kepala eman botak hehe~


baba lagi brp hari nak balik ek? eman tak sabar nak tgu baba balik..eman nak ajak baba pi pet shop..ari tu mama bwk eman gi tgk binatang ada tikus yg mcm dlm hp mama tu..tp ada bulu2 cntik...ari tu mama bwk eman gi umah auntie ros kat depan ada kucing kat umah dia..kucing dia cntik tau baba umur dia pun sama mcm eman 3 bln...nakal kucing tu mcm kucing atok kat kg...mama tgh minum kat meja dia pjnt kaki mama pas tu lompat atas meja..nasib eman tak tepanjat...klu tak mesti eman nagis..eman suka kucing tu...nnti eman dh beshar sket eman nak tarik ekor dia hehe... =p

okelah baba dh lewat malam eman nak tido esok nak pi skol..eman suka pi skol sbb ramai kwn...kat skol eman skrg eman dh jd abam tau baba...ada baby kecik bru masuk..nama dia eman kelupa plak...dia gurl tau baba...comel ada lekuk2 kat pipi dia tp dia lebay besar dr eman...pipi dia tembam..eman tkt nnti eman kena smack down ngan dia sbb dia besar...hehe

oke baba gud morning utk baba kat sana, and gud nite utk eman kat sini...eman sayang baba..baba dun worry yer eman janji akan behave and tak mo susahkan mama...insyallah.. baba jaga diri tau...rindu baba... =*


dr:
areel eaman

~to be cont~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie