Wednesday, March 10, 2010

Rumah Saya ada...

rumah saya ada tv



*




*





*





rumah saya ada astro


*





*





*





rumah saya ada pc


*





*





*





rumah saya ada laptop ( 2 lagi tu)


*





*





*





rumah saya ada PS2

*





*





*





rumah saya ada nintend0 wii

*





*





*





tapi

*





*





*





rumah saya takder dvd or cd player


tension jer...sbb kitaorg mmg jrg tgk movie kat rumah sng citer tak penah beli cd or dvd lah..selalunye kitaorg akan tgk wayang or tgk jer movie kat hbo tu..tapi baru2 nie baru saya rasa keperluannye...huhu



yerlah sejak2 ada eman nie masa tuk nak tgk movie mmg takderlah..yerlah takkan nak pi bwk dia plak kan...pas tu takkan nak tingal semata2 utk berhibur mcm tak smpi hati plak..so weekend ari tu mmndgkan mydear ponx takder kat umah...saya plan nak tgk movie ngan mysis...tgk kat umah jerlah...



so gigihlah pinjam dvd member nie..nak tgk citer the final destination and old dogs....so mlm jumaat tu try2 bukak kat pc tak bley...bukak kat laptop ponx tak bley...klu ada ponx kuar gbr jer suara takder....tension tul...jam2 tu lah dok pikir nape lah tak beli dvd player dulu...rasa mlm tu jugak nak pi keluar beli..huhu ke ada yg nak bg saya dia punye kot2 tak pki lai ke...atau ada lebay ke sbg hadiah kawen wpun kami dh ada anak sorg and wpun kami kawen dh nak dekat 2 thn...huhu

ingat nak beli cam nie lah comei sket...tak amik byk space ponx...tp tak beli kaler pink kot beli hitam biar sedondon ngan tv...rasanye tgk awal thn lepas RM160 agak skrg nie dh murah kot...huhu

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie