Monday, March 15, 2010

Thanks Dear...

Akhirnye mydear telah selamat kembali ke pangkuan kami berdua...huhu ceh ayat poyo.. =p kamis lepas dia blk dh..eman ponx cam pelik2 jer tgk baba dia...yerlah hampir sbln tak tgk kan..so mata dia tak lepas pandang...lai ponx dia suka lah sbb mydear suka main2 ngan dia...sampi sabtu lepas seharian dia tak tido...tido ponx tak smpi sejam dh bgn blk...bila bgn nak ajak main2 ngan dia...senyum2 pas tu dok tegur baba dia....

penantian kami membuahkan hasil...huhu sbbnye eman dh tentu2 lah byk baba belikan baju..dr pi london dulu smpi yg us plak mmg kompomlah saya tak beli baju sbb stock bju baba beli cukup utk smpi dia umo setahun...huhu klu beli ponx bju basahan jerlah...bju2 raya kompom ada...huhu


~stock baju eman dr us~

~and this is mine~






~dipadankan ngan wallet yg dia beli kat us juga 2 years back...complete.. =) ~


and for me wpun hanya dua menda tapi berbaloi2... =)
Thanks dear....

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie