Monday, March 15, 2010

Berbaloi-baloi...

semalam car seat hunting masih diteruskan...sabtu tu just survey2 kat jusco jer tp tak byk choice..last2 pi cari kat manjaku jer sbb kat situ byk choice..


act bkn nak citer psl car seat..itu kemudian2 lah..tp nak citer smlm perjlnan kami yg berbaloi..sbbnye plan utama nak pi manjaku jer pas tu nak pi mkn nasi ayam kat ani sup utara...so masa otw tu mydear tetiba ckp nak mkn chicken rice shop...kat area2 bangi takder rasanye yg ada kat alamanda jer..lai ponx kesian kat eman klu pi tmpt yg takder aircond nie mesti rimas...


so mydear singgah jap manjaku and survey2 dulu car seat, dypers and susu eman...terus lps tu ke alamanda...lepas jer mkn jln2 dlm carrefour and dgn terkejutnye kami drypers yg jumbo saiz tu RM30.90 jer...murah sungguh2 murah...dh ler malam sblm tu kami dh beli kat jusco dgn harga RM42.85...masa tu dh rasa mcm murah sbb dia tulis kat situ limited 2 per customer...so bajet murah lah sbb dia tak bg beli byk...lai ponx kami tak penah beli saiz jumbo nie sbb dulu eman pki saiz S mmg takder saiz jumbo...skrg nie eman dh pki M so adalah saiz jumbo...yerlah saiz jumbo ada 84 keping tu...pas tu tgk kat manjaku RM36 kira murah dh...tetiba carrefour jual lai murah...so apa lai rembat jerlah...


tp promosi hanya dua hari jer...last smpi semalam jer..and then kitaorg tgk plak susu eman enfalac A+ ponx murah jugak tp murah singgit jerlah dr kedai cina yg kitaorg selalu beli tu RM54.++ klu kedai cina tu RM55.90 klu tak silap...huhu so merembat jugaklah kami...huhu rasanye klu time gaji tu dh tentu2 lah org merembat drypers tu berpack2..tp smlm kebanyakan bwk satu pack jer...kitaorg ponx beli satu pack jer sbb sblm tu dh beli dh...


so kira perjlnan kami semalam berbaloi lah sbb dpt menda murah...ermm pas tu dpt car seat eman beli kat manjaku byk choice...


~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie