Monday, March 29, 2010

Philips Avent Blender....

Menarik sungguh food processor dr avent nie...ini kira produk terbaru dari philips avent lah...tgh survey2 blender utk eman...yerlah eman kan dh nak 6 bln dh..nak start mkn dh..so ingat nak beli blender yg khas utk dia..sng klu pki blender yg kat umah nie sedia maklumlah..acik dh blend segala jenis cili and rempah ratus..huhu blender kering tu plak mmg tak ilang dh bau jintan and ketumbar...yerlah pandai sgt pi blend rempah2 tu semua masa tgh panas2..huhu rendam 7 hari 7 mlm ponx tak ilang baunye..dah sebati ngan plastik tu... =p

Philips Avent Solid Feeding Starter Set


yg nie mini blender yg mudah utk kita blend mknan baby...selalu klu blender yg besar tu mcm leceh jer kan klu nak blend mknan baby sbb kita bkn nak blend byk2 ponx...didtgkan sekali ngan blender kering amat lah mudah, kot klu nak blend ikan bilis... bleh gak kot klu kita nak blend smoothies utk diri sdri amat menyihatkan..huhu klu dpt blender nie mmg compomlah konyang eman...mcm2 mknan yg mama wat nnti...huhu owh yer harga dia RM199...

Philips Avent Combined Steamer and Blender

ini kira teknologi baru lah bleh steam serta blend jer terus..sng jugak nie..kalau nak wat puri buah atau sayur2an utk bby kita...potong2 masuk dlm steamer steamkan pusing dn blend terus...sng sangat jimat masa sebabnye tak yah guna byk2 brg nak rebus nak blend apa semua kan...menarik jugak dgn harga RM399 boleh lah klu ada yg berminat..

Philips Hand Blender


klu tak ponx beli hand blander jer sng sket nak blend....sekali tekan dn lumat...hehe tp yg nie mcm leceh sket lah kot sbb nak kena pegang mesti mcm selekeh2 jer nnti..harga dia dlm RM200 lebay jer..klu susah2 ponx apa lai redeem lah cc point mcm kitaorg redeem dvd player sony ari tu...hehe sng tak yah kuar duit...tgu jer posman dtg atr brg kat umah..huhu

~~end~~

4 comments:

purple_lav said...

kt mana eh ada jual blender ni?igt nk g beli la gak...

mieoney said...

ari tu masa pi kat motherhood expo ada gak..tp sbb dh sesak2 sgt terus blah jer mcm tu...

rasanye klu cari kat jusco ker, mothercare ada kot..klu yg jual online tak tau lah ada ke tak..

cik_ah82 said...

aku dh ada blender nih!hehehe..hadiah kawen dr ofcmate..comey kiut ja, aku mmg simpan tuk blend baby food..heheeh..

mieoney said...

wah bestnye dh tak yah sebuk beli cam kami yg tegh terkial2 and terkedek3 nak beli..huhu

 
Design with love by Jiji for Zamimie