Thursday, May 26, 2011

Four Seasons Langkawi

masa hari kedua petang tu kitaorg ke area2 pantai pasir hitam sbb konon2 nak cari pasar malam..sekali psr malam dia kecik jer...terus tak jd pegi lajak ke tanjung rhu ikut signboard four seasons sbb nak tgk cmner rupa hotelnye...sbb ari tu masa nak booked hotel ada gak tgk hotel nie tp cam melampau2 sgt harga dia... cerr korg tgk rates dia kat sini....semuanye 1k ke atas..huhu telan air liur jap...

four season nie kwsn dia sunyi jer...kitaorg msk smpi dlm tp mcm takder org dlm tu...ada 2 pekerja jer kat lobby yg lain mmg tak nmpk...mmg tenanglah...dh ler tempatnye mcm kota lama2...cuba korg tgk gbr bwh....







ini jer yg smpt saya amik sblm bateri kamera kong....lepas tu dh otw blk bru teringat ada compact camera dlm handbag...mmg tak ingat lngsg sbb dok usung kamera godang jer huhu...tp kitaorg jd takut plak sbb dh sunyi jer...ini klu nak hanimun sesuailah kot sbb sunyi serta jauh dr org ramai...nak msk jln nie takder ponx pekan ker or rumah org...mat salleh sukalah kot...huhu kot2 ada rezeki terlebay nnti teringin gak nak duk sini...dpt duk 1 mlm ponx jd lah...huhu

klu nak tau gbr sepenuhnye korang tgklah web Four Seasons nie sdri ek...

~~end~~

2 comments:

kak suzi said...

dari segi gambar mie amik memang menarik..tapi bab sunyi tu, klu dok sana ctu mesti akak stary pk cite2 seram..hahahaa

mieoney said...

tp kak klu time tu tgh hanimun seram ke, scary ker semua tu blkg citer lah kan...huhu

 
Design with love by Jiji for Zamimie