Tuesday, May 17, 2011

Langkawi Day 2 ~ Underwater World Langkawi

bila perut dh kenyang kami ke tempat yg plg berdekatan dengan haji ramli...ke underwater world...dekat jer dr situ klu jln kaki tak smpi 10 minit ponx....tiket masuk tak prsn plak saya brp ringgit tp klu tunjuk mykad dpt diskaun lai...rasanye dlm 20 lebay kot...



masuk2 jer derang suh amik gbr kat pintu dlu...cam biasalah nnnti kat hujung nak kuar dia juallah gbr yg dia dh edit buh background...harga RM35 tp kali nie kami tak amik ponx sbb gbr tak cantik...keciwa jer...so tima kaseh and babai...huhu

.:: dekat pintu masuk nie ada byk itik2 and burung...eman tgh excited tgk itik ::.

.:: budak malas nak jln..nasib lah bwk stroller klu tak mmg kena berdukung jerlah kejanye sbb dia tak nak berjln...jln sket2 jer lepas tu nak dukung huhu ::.

.:: mr penguin dr north pole ::.

.:: nie spesis yg dlm citer surf up tu...tak tau nape derang pura2 berenang smbil tgk dinding luar...mesti bajet2 dpt tembus dinding lah nie gaknye huhu ::.









.:: eman pau baba ball...pantang nmpk menda bulat bol2 yg disebut...klu tk org main bola sepak dia terjerit2 sebut ball..sekali dengar mcm dia sebut gollllll ::.

byk lai gbr takkan nak letak semuakan...sat lai berat plak blog saya nie...ini sebhgn drpada gbr yg saya amiklah...mmg tak sedar sbb snap2 jer penuh dh memory card...pki 4 gb ngan 8 gb memory card oke mmg tak sedar lah snap...jenuh nak view...nak transfer ke pc ponx amik masa...huhu



~~to be cont.~~

4 comments:

kak suzi said...

wah..best..mcm ni nak g jugakla underwater world...akak klu bwk stroller nnt qiha yg nak tolak bkn nk naik...

With Julia said...

weeeeeeeee suka yer bb eman dapat pi Underwater world ehehhe segar bugar mata dia sis ehehhe...syok kan dapat lihat hidupan dalam air...semuanya ciptaan Allah yg amat cantik! wallaaaa :)

mieoney said...

kak suzi ~ eman ni plak dia mmg jenis mls berjln sbb bdn ada berat sket huhu tu yg kena bwk stroller tu...klu doa nmpk kita simpan balik stroller tu mengamuklah dia kat situ huhu..

jujue ~ itulah jue ciptaan Allah mmg sngt terkagum dibuatnye...mmg ralit lah memandang keindahan tu...

juanita said...

bes kan kat sinik. Bykkk ikannggg besaqqq...

 
Design with love by Jiji for Zamimie