Tuesday, May 31, 2011

Kembali Semula...

lama dh blog tak berupdate bkn apa weekend ari tu blk kg sbb my lil sis tunang...nnti update kemudian nak kena tgu gbr dr mysis bru bley update...[angah jgn lupa email gbr..kang aku takder modal huhu]

lepas tu dtg2 opis internet tak bley guna...mmg melangut ler depan pc...

blk2 rumah on pc eman dh rengek2 nak duk kat riba..bg chance lah dia dok sekali tp tak ley jd jugak smbil menaip sambil tu juga dia menaip sekali...

mengadap ipad dia ponx sama nak mengadap...klu nak dok tgk diam2 takper ini sama naik menekan...adoyai...last2 semua tutup baring and tgk tv abis citer...huhu

so skrg nie tgh amik mood nak menulis...

~~end~~

2 comments:

viruspadu said...

tengah terbayang keadaan tu hehe

sama je anak2 ni kan. kalu tgk kita depan pc, mesti dorang nak duduk kat peha

mieoney said...

yerlah kak budak2 zaman skrg nie mmg dh celik it...tau jer semua menda...huhu

 
Design with love by Jiji for Zamimie