Wednesday, June 1, 2011

Birthday Celebrations @ KFC

birthday party nie lama dh...hari ahad lepas saya blk langkawi ari tu...itulah bila tak abis2 entry langkawi saya tak tenteram nak citerkan entry lain...so bru ari nie ada masa sket nak citer psl besday party nie...yg nie cousin mydear sbb dia buat dekat jer semenyih so kitaorg pergilahkan...klu jauh2 smpi rawang tak gilah kot sbb penat dr langkawi tak abis lai...

.:: kolaj gbr kami ::.

.:: mama dan eman [cer tgk eman buat muka] ::. 

.:: baba n eman ::.

.:: aktiviti gotong royong ::.
sbbkan kfc nie baru lai bukak so derang takder lai party organizer ke apatah dia panggil...so klu ada semua derang yg akan uruskan...tp sbbkan takder semua kita kena wat sdri...takderlah permainan ke apa kan...so kira besday party chill and relax jer...huhu


.:: minum susu dulu ::.

.:: besday girl ::.


.:: the food ::.

tgk eman nie spjg masa dia crancky jer sbb dia tak brp sehat sgt..sbb dia selsema so mgkn kepala dia bengang sket...pas tu asik nak berdukung jer...


untung juga rasanye klu buat besday party kat kfc nie...sbb bila kita jemput org selalu kita tak tau org tu dtg ker tak...klu org yg pndi bajet mknan bgslah klu cam saya mmg tak brp nak pndi bajet mknan sgt...so klu wat kat sini agak2 mknan tak cukup order lai...lai ponx takderlah mahal mana ponx klu satu barrel tu dlm 40+ lah kan [agak saya jer]..so ingat nnti plan nak wat besday eman kat kfc gaklah tp takderlah besar2 wat biasa2 jer....

.:: the food ::.

~~end~~

2 comments:

With Julia said...

sis mimi...nanti nak wat besday eman jgn lupa jemput kami ramai2...leh mamam kfc preee pastu leh main2 gan eman ehehhe :D nanti eman dpt hadiah besar dr aunty2 yg tomey2 peaceeeeee hikhikhik :))

mieoney said...

insyallah jue akak jemput..tp jgn tak dtg plak...huhu

 
Design with love by Jiji for Zamimie