Friday, June 10, 2011

Bukit Tinggi Last Day...

kitaorg tak stay lama2 ponx kat bukit tinggi...lagi lama duduk lagi tepu kepala otak sbb borink klu dok lama2...tempat ponx takerlah sejuk panas lai ada...huhu dh mcm cuaca kat KL dh rasanye...so pagi tu lepas jer bfast lepak2 kat bilik smbil mengemas...so kul 12 terus kitaorg check-out...sblm tu snap2 lah apa yg patut sbb masa 1st day smpi tu snap sket2 jer....nasib org tak ramai sgt so bley amik pic ngan aman... :p

.:: pki timer...okelah kan tp senget sket huhu brulah seni kan... ::.

.:: setelah berkali2 ushar dpt gak eman naik keta RM4 nie...mahal ko tak smpi 2 minit habis dh...stkt gegar sket ngan bunyi lagu yg tak sharp mahal lah kiranye...naik kat OU canggih habis ponx RM1 jer...dasar cheapskate kan huhu ::.

.:: ball, ball...apa2 yg berbentuk bulat dan lonjong adalah ball bg eman...termasuk ler labu yg saya beli smlm..siap letak kat kaki sepak lai...nasib labu tu kecik nak oiii... ::.

.:: black swan and i ::.

.:: mama see the swan ::.

.:: hello big swan ::.


lepas dh posing terus cabut...tak larat dah panas sgt waktu nie..kan tgharikan dlm kul 12 lebay dekat kul 1 dah waktu nie...mmg takder sejuk2 berangin lah panas membahang lai ada...kami tak terus blk ponx...tp singgah dulu kat rabbit park...itu entry lain lah...malas nak resize and edit gbr...so jmpa lai next week...slmt cuti2 malaysia... :)

~~to be cont.~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie