Monday, June 27, 2011

Cake Boss...

owh ini bkn citer cake boss yg carlos jr tu yer tp ini cake yg saya buat utk boss saya...huhu

.:: RVC mieoney style ::.

.:: reben main rembat jer apa yg ada...last2 susah nak ikat sbb keras sgt huhu ::.


sbb ari tu masa saya buat red velvet cake (RVC) saya ada bwk pi opis...takderlah bwk byk mana ponx sbb kat umah kitaorg dh bedal dgn byk sekali...so ada balance sket tu saya bglah kawan2 rasa...bos suka plak and terus menempah sebiji...so jumaat aritulah saya bwk pi opis...tp tak smpt plak nak update blog sbb gbr tak ley nak transfer plak...tu yg senyap jer 3 hari tu huhu...

mula2 cam risau gak nak wat sbb takut tak sedap jer...tp mydear lah yg bg encourage ckp amik jerlah buat...sbb dia tau saya mmg suka bab masak memasak nie...so buatlah saya...bwk pi opis terus pas kat bos...blk dr smyg jumaat tu dia ckp anak2 dia semua dh mkn..derang semua suka so bley tempah lai next time...alhamdulilah lega rasa...klu tak dok risau sedap ke idak...sbb bancuhan tu mmg takder lebay so saya mmg tak dpt rasa...tp sbb ikut sukatan yg sama so saya yakinlah rasa dia ponx sama...huhu


.:: pandangan sisi...berat 1kg size 8" ::.

so sabtu nie ponx ada member nak sebijik...so dekonye lebay kurang jerlah yer kira... :) buat mmg bley tp stkt deko bodoh2 bley lah jgn plak suh wat bunga ke, gbr kartun ker sbb saya tak yakin semua tu...apa2 ponx saya enjoy jer...

~~end~~

3 comments:

With Julia said...

wahhh sambutan hangat nih kak mimie...mmg sedap! pandai sis buat...rezeki nak dekat bulan puasa mencurah2 nih sis..aminnnnnnn :)

Kira said...

Sila cpt ari sbtu. Xsbr.. Hahha...

mieoney said...

jujue ~ ala jue biasa2 jer...suka2 jer klu ada org nak boley lah buatkan...huhu

kira ~ sabar yer akn smpi juga sabtu itew..

 
Design with love by Jiji for Zamimie