Thursday, June 23, 2011

GCB is Back...


yer GCB dah kembali...tak perasan plak saya dr bila sampai bila...tp last week sabtu tu kitaorg pi soping laju2 brg eman kat alamanda...konon2 nak mkn mc'd sekali fikir mcm leceh jer ngan troli ngan stroller ngan org ponx ramai terus cancel ke bangi jer kitaorg sbb mc'd kat warta tu tutup kul 11...

tp klu korg nak tau GCB nie semakin kecik, semakin nipis dan semakin mahal kot...tak perasan plak saya yg dulu tu harganye brp tp saya rasa mcm mahal jer...rasa tetap sama, sedap lah bley nak mkn byk2 kali...cuma sbb dia semakin nipis dan kecik tu yg tak puas hati tu...huhu

tapi itulahkan beger mc'd nie bila dtg bermusim bkn semakin sedap tp semakin tak sedap plak saya rasa...cth mcm prosperity beger mkin lama mkn pedas plak beger dia...lepas tu makin pahit lah rasa dia sbb dia letak byk sgt black pepper tu saya rasa...bwg plak melimpah2 byknye...tak suka, tak suka...so skrg nie mmg saya dh lama tak addicted ngan prosperity tak mcm dulu bila kuar jer prosperity smngt nak pi mkn...skrg bila tau keluar reaksi "owh dh kuar, oke.."

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie