Friday, June 17, 2011

Nora Elena Habis Dah...Stanza Cinta Plak Lepas Nie...


nora elena officially habis dh semalam....tp nora elena tak mati ponx...kecoh jer derang nie kata nora elena mati last sekali wpun dalam novel ckp hidup happily ever after..dia mati sbb watak tu dh habis jerlah kan...sapa lah yg membawa kabar angin sgt kencang nie...huhu tetiba emotional terlebay plak mcm tgk....yerlah org hari2 sebuk kat blog, kat fb, kat opis...semua memekak2 psl nora elena nie...tp saya minggu nie baru start tgk nora elena...tu ponx tgk dgn tak fokus kejap2 tukar channel lain, sbb nak tgk top chef, pas tu tukar channel 613, kejap2 turun bwh angkat bju lah, masak air lah, kejap layan eman so mmg ler tak fokus...tp jln cerita tau lah sbb dh org asik citer jer hari2 so bley tau sket2 okelahkan...


oke lepas nie rasanye org memekak2 psl stanza cinta plak lah kot sbb saya tgk org sebuk dh cari novel dia...tp aaron aziz jugak belakon semakin digilai ramai lah aaron aziz nie nmpknye...huhu takper2 saya taknak terjebak ponx mcm nora elena...tak tgk ponx kat youtube ke kat tonton ker masih lai tidak bernafsu utk menonton...saya nak tgk 49 days jer skrg nie... blink2 

eh skrg nie musim adaptasi novel ke drama ker? sbb ari tu citer dr novel sharifah abu salem tu adaptasi dari 3 buah novel dia Tak Semanis Impian, Tak Seindah Mimpi & Tiada Lagi Mimpi...yg nie kat tv1 citer trilogi cinta..rasa tak ramai sgt org tgk kot sbb hero rosyam nor saya tak suka...haha klu aaron aziz belako, fahrin ahmad ke berlakon saya tg kot sbb saya suka novel  tu...

pas tu bakal kuar citer ombak rindu dr nove jugak...saya penah baca gak novel nie tapi lupa lah jln citer dia camner...aaron aziz jugak berlakon...hot lah mamat nie skrg...haha



~~end~~

2 comments:

kak suzi said...

sama la tak berapa nk follow NE ni coz time tu cbuk kat dapur....nak tgk kat tonton pun tak minat sgt...okla citenya...sebijik mcm novel coz pebuh dgn kisah2 yg buat kite terbuai2 di alam imaginasi...hahahha

mieoney said...

yerlah bahaya juga cerita mcm nie kan sbb penuh kesempurnaan...klu ikutkan realiti mmg susah nak cari...

 
Design with love by Jiji for Zamimie