Monday, June 6, 2011

Majlis Pertunangan My Lil Sis...

oke sblm citer basi baik kita citer dulu...kang tetiba dh lama tak update ari nie citer esok org tu dh nikah plk...huhu lai ponx sblm kelupaan baiklah citerkan...majlis pertunangan adik saya yg terbungsu sekali...so lepas nie dh habis dh anak2 hj hassan kawin dh...my mom and dad ponx mesti senang hati yerlah sapa tak risau sbb my sis nie nurse kat IJN...so biasa klu nurse kejanye shift mlm, kekadang pagi blk mlm...so risau ler mereka anak dara kuar drive sensorg gi keja...harap2 lepas nie dh tak risau dh my parents terutama sekali my mom lah...klu dia col adik saya tak angkat habis satu family dia roger...huhu

so tak yah citer pjg2 meh tgk gbr...sblm tu nak ckp gbr tak byk ponx sbbnye masa hari kejadian saya ngan eman jer yg blk kg...mydear ada conference kat jakarta so mmg saya jerlah yg kena handle eman...eman plak bila org ramai2 nie dia rimas...dia nak berdukung jer...ngan org lain dia tak mo plak tu yg jd masalh...so mana yg ada itu jerlah yg sempat saya snap...ada 1-2 keping saya copy dr cousin saya...tu ponx amik dr blog dia so tak byklah yg bley saya copy...


~~ dari pihak perempuan ~~









~~ dari pihak lelaki ~~






 ini jer pic hntrn yg sempat saya snap...yg kaler pink belah pompuan and kaler biru belah lelaki...tu ponx dh tak smpt nak amik sbbnye eman dh sebuk kelebek brg ry satu2...huhu klu kelebek jer takper siap angkat yg tak tahan tu...tu blm lai dia kutip ladybird dlm bakul coklat...huhu yg hntrn belah kitaorg semua mysil yg buat...dia mmg creative...kitaorg tukang bg idea jerlah...huhu

.:: ini adik saya ::.

.:: ini anak saya yg hemsem berbaju melayu teluk belanga made by nenek ::.

.:: sblm majlis pertunangan berlangsung mak saya jemput geng2 surau yg pompuan...ada majlis marhaban sket ::.



.:: menu of the day...yg nie jer sempat saya snap bru angkat dr kuali nie ::.

makanan semua kitaorg msk sdri atr menunye nasi putih, aym grg berempah, asam pedas ikan tenggiri, masak lemak nangka ngan perut lembu, sambal sotong and sayur kacang grg...dh tu jer tp licin ooo sbb semuanye sedap2 lagi lah ayam grg tu skjp jer dh habis...sapa yg mkn blkg2 mmg tak dpt lah...huhu eman plg suka ayam tu...smpi lah smlm ada lai saya bwk dr kg yg blm grg punye...saya suap dia mkn ngan menda lain dulu siap mengamuk hokey tak nak...siap guling2 lai...dia nak ayam tu juga...lepas tu kitaorg gi kenduri kawen sabtu lepas...so smntra mydear amik mknan kitaorg duk kat meja dulu..dia asik tunjuk pinggan org sblh jer ckp nak, nak...huhu jd cam baba lah tu hantu ayam...

.:: angah, saya and my sil ::.

.:: us with mom ::.

.:: bride to be ::.

tiga gbr kat atas nie semua dr cousin saya itu ponx amik dr blog dia atilense...oke abis dh...huhu

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie