Friday, June 10, 2011

Berjaya Hills Bowl.....

mlm tu kitaorg tak pi dinner ponx kafe yg ada kat bawah tu sbb masa kitaorg mkn kat tesco sblm pegi tu kitaorg ada tapau kfc...konon2 nak tapu tuk eman sekali emannye tak mkn sgt mama n baba dia yg mkn...huhu dh ler saya mmg ada bwk mknan dr rumah...saya grg drummet setupaware sbb nak abiskan stock kat rumah...so dinner mlm tu kitaorg mkn semua tu mmg kenyang lah...tp dh kul 11 lapar blk mula2 ingat nak order dine in room tp tgk menu cam tak menyelerakan jer...so kami mkn megi jer mlm tu....

kat bukit tinggi nie klu mlm2 dh takder menda sgt nak wat....tp sblm pegi saya dh survey2 sket2 apa yg bley wat time mlm2...so kitaorg ke bowling dulu...bowling nie kena gi naik keta dekat area bukit tinggi golf & country club...mmg kena drive la ke sana...shuttle mlm2 saya tak tau ada ke tak....


.:: berjaya hills bowl ::.

.:: mama ngan eman ::.


.:: budak sebuk nak angkat ball...mcm kuat huhu ::.


.:: resultnye...teruk markah saya gara2 bola...dh nak last baru oke sket sbb bru ler sedar yg bola tu puncanye huhu ::.

lama giler dh tak main bowling nie sejak2 dr pregnant and ada eman ada sekali jer main masa raya tahun pertama eman lahir...lepas tu mmg dh takder main dh...nak kata teror sgt tu takderlha tp takderlah teruk mcm kat atas nie...huhu takperlah kena kutuk ponx redha jerlah huhu...

kat kwsn berjaya golf club nie dia mcm kompleks sukan...ada table tennis, court tennis, badminton, squash and ada beberapa lai lah...so klu sapa yg aktif sukan gi sana ble lah kot nak main utk isi masa lapang...lepas dh abis bowling ingat kitaorg nak pi karaoke plak tp mydear plak tak nak so kitaorg ronda2 jer and blk bilik...waktu nie dh mmg sunyi dh kwsn bukit tinggi nie...derang semua dh masuk bilik lah kot...lai ponx kafe2 kat bwh semua dh tutup ingat nak lepak2 minum kopi...kenapalh gaknye berjaya nie tak bukak Starbucks ke kat sini...padahal Starbucks nie under berjaya groups...klu dia bukakkan bgs bley gak lepak2 minum kopi mlm2...huhu

terus kitaorg msk bilik and layan movie...so tu jer aktiviti mlm kami sblm tido...

~~to be cont.~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie