Tuesday, June 7, 2011

New Look...

owh bkn nak citer psl blog saya yg dh new look tp nak citer psl anak saya..eman ler sapa lai kan the one and only for now akan dtg tak tau lai.... :p




~~sebelum~~




^


^


^


^


^


^


^


~selepas~


^


^


^


^


^



botak dh tapak 2....tak larat dh nak tgk rambut dia...semakin pjg semakin bergulung rambutnye...sbb rambut dia cam curly2 sket...tak ley lah nak wat style k-pop...huhu mcm gbr kat bwh nie...kan comell..nie dh tak bley dh sbb rmbtnye bergulung...tp pelik plak bila tgk dia botak nie dh mcm org besar gamaknye...dh mcm budak nakal ponx ada huhu....oke nnti2 akan ada entry menyusul rambut baru dia ek..


bajet2 eman ley wat rambut cam nie...huhu tak bley belah mama eman nie kan...huhu


~~ end ~~

1 comments:

kak suzi said...

emm..memang nampak macam dah besar sangat eman dengan stail rambut tu...oh klu ada ank bujang kena selalu ke kedai gunting la kan...

 
Design with love by Jiji for Zamimie