Tuesday, May 3, 2011

Susah skrg Nie...

susah skrg nie nak snap pic....cth terdekat weekend baru nie aktiviti kami tidak bergbr...sbbnye anak yg mebesar bg johan nie dh cukup pandai oke...pembesaran badan sama dgn pembesaran otak..huhu pantang sekali tgk saya pegang kamera dia nak juga oke...adoyai mmg susah ler saya nak snap pic...dh ler ari tu kitaorg pi mkn chillis saya sempat snap beberapa keping sblm dia mengamuk2 nak kamera yg saya pegang...tension tulalh....kang klu mengamuk kuat2 saya plak malu kan...so bg jerlah dia lepas tu bila dpt peluang simpan..simpan jer terus dlm bg tak yah kuar2kan dh...huhu

owh sblm tu nak bg amaran awal2...wpun tak byk amik pic tp entry nie tetap gbrnye byk...huhu

.:: mula2 steady lai ::.

.:: lepas tu gelak dulu sbb kelakar ::.


lepas tu brulah cubaan nak amik camera...bkn aksi no camera please huhu

*

*



*

*




yg nie masa kat nandos jumaat ari tu...mmg tak sempat ler nak snap apa...klu tak bg mau dia meroyan nangis...so simpan dlm beg biar dua2 tak dpt abis citer...padam muka masing2...huhu


.:: mula2 mcm biasalah oke jer kan... ::.



dua gbr yg last nie eman yg amik...saya tukang snap jer... :p paham tak eman pegang saya yg tekan butang snap...eman nie dia cm kagum tgk org yg kat luar bley berada dlm skrin...huhu next time saya snap gbr dia kagum tgk kamera tu plak...



last sekali cubaa snap gbr dgn mama...

gagal

hahaha


~~end~~

1 comments:

With Julia said...

comellll yerrrrr ehhehe entry menarik...sempena Hari Ibu nie nak wish kt kak mimi dan ibu2 di luar sana semoga happy selalu disamping anak2 tersayang....

p/s: suka tgk telatah eman...makin bijak. :D

 
Design with love by Jiji for Zamimie